İkinci El Eşya ile Yenilik Rüzgarı

10.04.2020
İkinci El Eşya ile Yenilik Rüzgarı

İkinci el eşya ile yenilik rüzgarına katılmayı yeni dekorasyon fikirleri oluşturmayı düşünen olmuş mudur? Çoğunlukla yenilikler farklı dekorasyon fikirleri oluşsa da maalesef ortaya çıkacak masraflardan dolayı vazgeçilmektedir. Ancak vazgeçmek yerine oldukça uygun bütçelerle yaşadığınız alanlara farklı renkler farklı eşyalar ile birbirinden çok şık çok ekonomik ve çok modern dekorasyon fikirlerini ikinci el eşya ile hayata koyabilmek çok daha kolay hale gelmiştir.

İkinci el eşya ile yatak odanıza salonunuzdaki boşluğa oturma odasındaki köşenize büyük ya da küçük olan balkonunuzda konfor oluşturmaya var mısınız? Evinizin her bir köşesini ikinci el eşya ile yenilik rüzgarı oluşturmak ve tarzınızı hayata geçirmek için birbirinden farklı dekorasyonları uygulamak kime iyi gelmez ki? Nasıl değişiklikler yapılabilir? Mesela yatak odasında yatak başınız için yeni bir alternatif bulabilirsiniz. Ya da zevkinize renginize uygun makyaj masası dolap ya da çok güzel eskitme bir boy aynası ile yeni bir hava yaratabilirsiniz. Bunun yanında dekoratif eşyalar ve bu eşyalar uygun duvar kağıtları ile birlikte bambaşka bir yatak odasına sahip olabilirsiniz.

İkinci el eşya ile yenilik rüzgarı salonunuzdan esip geçmesin mi? Sahip olduğunuz eşyalar ile farklı bir yerleşme şekli oluşturabilir ve bu değişime yeni süs eşyaları eskitme parçalar ve yine eskitme kitaplıklar, berjerler ya da fiskos takımları ile yepyeni bir hava yakalayabilirsiniz. Tüm bunlar için de ikinci el eşya mağazaları bulunmaz bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Peki, zamanımızın pek çoğunu geçirdiğimiz oturma odalarında neler yapardınız? Daha kullanışlı olmasının yanında daha da estetik olmasını ve bunun için de çok fazla masraf yapmak zorunda olmadığınızı bilmek sizi mutlu etmez mi? Oturma odası için alacağınız bir raf bir kitaplık ya da eski resimler ile yepyeni bir dünya oluşturmak ruhunuza neşe katmayacak mı? “Tebdili mekanda ferahlık var.” atasözü de boş söylenmemiştir. Ancak masraf nedeni ile düşünmek dahi istemeyenlere ikinci el eşya mağazaları fikrinizi tamamen değiştirecek tüm hayatınıza renk ahenk katmaya yardımcı olacaktır.

Tümü